Saviaantje - Verkenners

28 oktober - halloween vergadering

AAAA!! Een slechte sjorring! OH NEE!! Verkenners niet in volledig uniform! Inderdaad! Het is de tijd van tjaar waar al je ergste nachtmerries naar boven komen. Verkleed jullie dus maar allemaal als je grootste angst en neem jullie beste horrorverhalen mee! Kom om 20u naar ons spookbos en dan mogen jullie om 22u huiswaarts om jullie broek te verversen.

4 November: Pisquiz

Wat is de hoofdstad van Madagascar? Geen idee? Begin dan maar je wereldkennis uit te bereiden of te oefenen om uren je toiletbezoek uit te stellen, want vandaag is het Quiz de la pis. Ondanks jullie gemiddelde IQ dat al niet te denderend is, zullen we geen genade kennen. Kom dus allemaal zeker om 14u naar het lokaal met zoveel mogelijk kennis, zodat je om 17u huiswaarts kan keren met droge kleren!

11 Novermber: Financiële Actie Fietslichten

Heb jij er ook genoeg van om elke dag honderden keren gevraagd te krijgen door je vrienden en familie wanneer er eindelijk nieuwe Savio merch komt? Dan heb ik heel goed nieuws voor jou! Nooit nog trillend door enge duisternis rijden met de gloednieuwe 'Heroplaadbare Savio Fietslichtjes'! Zo goed dat zelfs Elon Musk al een bestelling heeft gedaan voor zen nieuwe Tesla modellen. Kom dus om 10u naar tlokaal met je beste marketting skills, want hoe meer we verkocht krijgen tegen 17u, hoe meer luxewagens, restaurants & massages er te beschikking zullen zijn op kamp. Tot dan!

18 November: GEEN VERGADERING!

Dit weekend is er GEEN scoutsvergadering! Dit komt omdat de burgemeester van de scouts ons een weekendje Benidorm cadeau heeft gedaan.

Maar!.. Geen vergadering betekent niet dat jullie niets kunnen doen en koud krijgen. Jullie opdracht voor dit weekend is om tegen zondagavond de meest fire foto te maken. Winnaar krijgt misschien wel 1000 VTB-punten.. Succes!

24-25-26 November: Weekend in Gent

Stelde voor da wei gewoon naar Gènt zoudde gaan dees weekend, zou da nie kei neig zein? Ewel das exact wa we me de leiding zaten te denken, dus pak maar allemaal jullie zak, want we vertrekken op avontuur om de top van de Gentse berg te bereiken (blijkbaar kujje daar e UFO spotten ofzo). Meer info over deze epische avontuurlijke uitstap zal volgen in een uitgebreid Whatsapp bericht!

2 December: Sinterklaas

Dag brave jongens, vandaag komt een oude wijze man ons vergezellen! Hopelijk ben je effectief braaf geweest, anders beland je uiteraard in de zak. De Sint komt speciaal voor ons vroeger naar België, dus zorg dat je erbij bent! Neem zeker 2 euro mee, zodat de Sint tenminste uit z’n onkosten geraakt. Kom van 20u tot 22u naar het lokaal.

9 December: Ruiltocht

Heb je ooit al die filmpjes gezien waarin een of andere kerel begint met een ei en uiteindelijk zich een weg ruilt tot een helicopter of een huis? Vandaag gaan we dat proces speedrunnen. We vergaren rijkdom voor letterlijk een appel en een ei! Hiervoor zijn 2 skills vereist: onderhandelen en schattige ogen opentrekken zoals Ezel in Shrek. Deze ruil-je-rijksessie gaat door van 14u tot 17u aan het lokaal.

16 December: Kerstvergadering

Ho ho ho! Nee, ik heb het niet over je vriendin. De Kerstman is in het land en dat moeten we vieren. Ah ja, en jezus is toevallig ook jarig. Omdat we niet allemaal zo rijk zijn als de drie koningen en ons niet direct goud, mirre of wierook kunnen veroorloven, nemen we maar een cadeautje van maximum 5 euro mee. Wees origineel, het mag zeker ook iets zelfgemaakt zijn! Op die manier gaan we allemaal naar huis met iets leuks of lekkers. Kom van 20u tot 22u naar het lokaal.

24 December: Geen vergadering

Geniet van de feestdagen! Niet te veel taart en kroketjes he!

31 December: Geen vergadering

Tot volgend jaar! Hahahaha, goeie mop